Dorohoi News Logo

[FOTO] Dorohoi : Invitaţie la sport

Tenis Club 2008 01

Clubul  Sportiv TC 2008 Dorohoi, vă oferă spre închiriere terenul de tenis de câmp acoperit cu zgură, situat în localitatea Dealul Mare. Terenul este dotat cu instalaţie nocturnă, iar instructorul nostru vă stă la dispoziţie pentru iniţiere sau perfecţionare.   

Prin activitatea de iniţiere în tenis de până acum, Clubul  Sportiv TC 2008 Dorohoi a oferit posibilitatea unui mare număr de copii să deprindă noţiunile de bază cu posibilitatea ca cei mai merituoşi şi talentati dintre ei să poată accede la grupele de performantă. Astfel, terenul nostru a găzduit de curând prima competiţie pentru copii cu vârste cuprinse între 4 si 10 ani, pe 3 niveluri de joc: ROŞU, PORTOCALIU şi VERDE.

Copiii au avut posibilitatea să evolueze pe terenuri potrivite vârstei, cu mingi mai uşoare şi rachete mai scurte. Oferta noastră este adresată, în aceeaşi măsură, adultilor, dar şi copiilor, asigurându-vă de profesionalismul şi flexivitatea noastră astfel încât, dumneavoastră, beneficiarii serviciilor oferite de noi, să fiţi pe deplin multumiţi.

PERSOANA DE CONTACT: 0744615016  (DorohoiNews.ro)
 

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web